• Lief: eerste kinderfoto’s ooit van Meghan Markle opgedoken

  Terwijl Meghan Markle bijna moeder wordt van haar eerste kindje, zijn er nu babyfoto’s van haar zélf opgedoken. De foto’s zijn afkomstig uit een familiealbum en onder andere genomen tijdens de 1e verjaardag van Meghan. Het is voor het eerst dat er babyfoto’s van de duchess te zien zijn. De foto’s zijn vrijgegeven door de […]

  Terwijl Meghan Markle bijna moeder wordt van haar eerste kindje, zijn er nu babyfoto’s van haar zélf opgedoken. De foto’s zijn afkomstig uit een familiealbum en onder andere genomen tijdens de 1e verjaardag van Meghan.
  Het is voor het eerst dat er babyfoto’s van de duchess te zien zijn. De foto’s zijn vrijgegeven door de oom van Meghan, Joseph Johnson.
  Babyfoto’s Meghan Markle
  Op één van de foto’s uit het familiealbum is een kleine Meghan te zien, die op haar verjaardag allerlei cadeautjes opent. Omdat het heel warm is buiten, draagt ze enkel een luier. Haar haren krullen vrolijk op haar hoofdje.
  Familiealbum
  Er zijn nog veel meer nooit eerder vertoonde foto’s door Joseph met de buitenwereld gedeeld. Zo is er een foto waarop de hele familie te zien is, en een foto van de moeder van Meghan samen met haar dochtertje in een park. Joseph vertelt aan Daily Mail: “Ze was altijd een bijzonder kind en heel blij. Ze had een mooi en zonnige karakter.”
  Hieronder kun je een aantal van de foto’s bekijken. Wil je ze allemaal zien? Dat kan hier.

  Enchanting family photos showing birthday girl Meghan opening presents at alfresco party are revealed for first time https://t.co/tBwDb3JShN
  — Daily Mail U.K. (@DailyMailUK) 15 april 2019

  De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

  lees ook

  Verbreekt Meghan het protocol door de geboorte van de baby geheim te houden?

  Dit is wat het personeel écht van Meghan Markle vindt

  Bron: Daily Mail. Beeld: ANP Foto
  Het bericht Lief: eerste kinderfoto’s ooit van Meghan Markle opgedoken verscheen eerst op Libelle.
  Lees verder bij de bron

  Lees ook:  Danny de Munk ‘kan moeilijk zonder Ciske’