• Uitnodiging Buurtrestaurant Hollandscheveld 28 april

    Inwoners van Hollandscheveld en omgeving zijn op zondag 28 april weer van harte welkom voor een heerlijk etentje in het buurtrestaurant Schik An in woonzorgcentrum Beatrix. NNCZ locatie Beatrix en dorpscoöperatie Hollandscheveldverbindt organiseren samen op iedere laatste zondag van de maand een etentje. Gezellig samen zijn, een praatje maken en eventueel een spelletje doen. Vanaf […]

    Inwoners van Hollandscheveld en omgeving zijn op zondag 28 april weer van harte welkom voor een heerlijk etentje in het buurtrestaurant Schik An in woonzorgcentrum Beatrix.
    NNCZ locatie Beatrix en dorpscoöperatie Hollandscheveldverbindt organiseren samen op iedere laatste zondag van de maand een etentje. Gezellig samen zijn, een praatje maken en eventueel een spelletje doen. Vanaf 10. 00 uur is men welkom en wordt er begonnen met een kop koffie of thee. Aansluitend is er rond 12.00 uur een driegangendiner inclusief een drankje. De kosten zijn € 9,50 per persoon. Aanmelden kan tot uiterlijk 24 april bij de receptie van het Beatrix, telefoon: 348248 of bij dorpsregisseur Jacomijn de Jong, telefoon: 06-2321 1010.
    Lees verder bij de bron

    Lees ook:  Agenten niet vervolgd na neerschieten man in Emmen (Video)