• Brandweer Beilen wint de brandweerwedstrijden in de Klasse Tas HD te Eelde

  EELDE – Op zaterdag 30 maart werd er in Eelde de provinciale brandweerwedstrijden in de klasse Tas HD gehouden. Gedurende de dag streden 9 brandweerkorpsen uit de provincie Drenthe en 1 uit de provincie Friesland om een plek bij de eerste drie. De brandweer wedstrijden werden georganiseerd door het Algemeen Brandweer Wedstrijd Comité (ABWC) in […]

  EELDE – Op zaterdag 30 maart werd er in Eelde de provinciale brandweerwedstrijden in de klasse Tas HD gehouden. Gedurende de dag streden 9 brandweerkorpsen uit de provincie Drenthe en 1 uit de provincie Friesland om een plek bij de eerste drie.

  De brandweer wedstrijden werden georganiseerd door het Algemeen Brandweer Wedstrijd Comité (ABWC) in samenwerking met brandweer Eelde. De beste drie korpsen gaan door naar de 1e ronde van de gewestelijke brandweerwedstrijden op 11 mei in Leek.

  BRANDWEERKORPS1e PlaatsBrandweer Beilen 2e PlaatsBrandweer Meppel (2)3e PlaatsBrandweer WesterborkVierdeBrandweer RodenVijfdeBrandweer Veilihjeidsregio Fryslan (Drachten)ZesdeBrandweer RoldeZevendeBrandweer Gasselternijveen AchtsteBrandweer SmildeNegendeBrandweer VeenhuizenTiendeBrandweer Meppel16.55 uurBrandweer Meppel (2)
  Lees verder bij de bron

  Lees ook:  SCP: 'Groningers denken dat rest van Nederland op hen neerkijkt'