• De Wethouders in café de Lijst

  Hoogeveen – Komende vrijdag wordt het in café de Lijst zeker een hele goede vrijdag want de Wethouders komen naar 1 van hun favoriete cafe’s. Twee scheurende Telecasters, een zware baslijn en een stevige drumpartij. De Wethouders zijn ervan overtuigd dat er toch niet veel mooiers is dan je jack-plug in die versterker klappen, die […]

  Hoogeveen – Komende vrijdag wordt het in café de Lijst zeker een hele goede vrijdag want de Wethouders komen naar 1 van hun favoriete cafe’s.
  Twee scheurende Telecasters, een zware baslijn en een stevige drumpartij. De Wethouders zijn ervan overtuigd dat er toch niet veel mooiers is dan je jack-plug in die versterker klappen, die stokken uit de houder trekken en het volk eens duidelijk laten horen hoeveel vermogen die units van hun produceren.
  Vanaf het moment dat de eerste klanken de speakers verlaten, is de spanning weg en beult het volk mee met diverse rock-‘n-roll platen. Elke avond is er weer één om in te lijsten. De Wethouders brengen rock, zoals het gebracht hoort te worden; met een bende lol en gein.
  De Lijst is om 16 uur geopend en de Wethouders starten tegen 21.30 uur.
  Kom op tijd want vol is vol.
  Lees verder bij de bron

  Lees ook:  Kogel door de kerk: Stadskanaal krijgt gewenste treinverbinding in 2025 (update)