• Het laatste nieuws van Flevoland

  Maureen de Witte draagt gedicht voor tijdens Nationale Herdenking op 4 mei

  Dronten – Maureen de Witte (17) uit Emmeloord draagt op 4 mei haar gedicht voor tijdens de Nationale Herdenking op de Dam in Amsterdam. Het gedicht van de scholier kwam als winnaar uit de bus tijdens de finale van Dichter bij 4 mei die zaterdag in de Meerpaal te Dronten plaatsvond.

  Lees het volledige artikel

  Toerclub Flevoland start cursus Start2Bike MTB

  Lelystad – Bij Toerclub Flevoland in Lelystad start op zondag 31 maart de cursus Start2Bike MTB. De cursus is bedoeld voor iedereen die wil starten met mountainbiken of die zijn techniek wil verbeteren.

  Lees het volledige artikel

  Theatershow om angst te overwinnen

  Dronten – Eén op de vijf mensen heeft serieuze angstklachten. “En iedereen is wel eens angstig, bijvoorbeeld bij hoogtevrees of voor spinnen”, zegt Joke Straathof, de Angstexpert uit Dronten.

  Lees het volledige artikel

  Suzannes mogen gratis naar binnen bij Nacht van de Nederpop in Corneel

  Lelystad – Corneel houdt zaterdag 16 maart de Nacht van de Nederpop.Er is die avond een optreden van VOF de Kunst. Goed nieuws voor iedereen die Suzanne, Susanne, Susan of Suus heet. Zij mogen gratis naar binnen.

  Lees het volledige artikel

  Wild Romance rockt in De Cantine (fotoreportage)

  Lelystad – Een Nederlandse rocklegende speelde zaterdagavond op historische grond in Lelystad. Wild Romance, de voormalige begeleidingsband van Herman Brood, trad op in Restaurant De Cantine.

  Lees het volledige artikel

  ‘Emma wil leven’ in De Meerpaal

  Dronten – In theater De Meepraal in Dronten is zaterdag 30 maart de voorstelling ‘Emma wil leven’ te zien, gebaseerd op de gelijknamige documentaire van Jessica Villerius.

  Lees het volledige artikel

  Politie zoekt getuigen van diefstal Volkswagen Golf in Dronten

  Dronten – De politie zoekt getuigen van de diefstal van een grijze Volkswagen Golf vanaf De Stag in Dronten. De auto is gestolen tussen vrijdag 8 maart 22.30 uur en zaterdag 9 maart 01.15 uur.

  Lees het volledige artikel

  Brandweer Flevoland krijgt zes nieuwe tankautospuiten

  Lelystad – Brandweer Flevoland krijgt zes nieuwe tankautospuiten. De voertuigen worden op donderdag 14 maart in de brandweerkazerne in Lelystad feestelijk overgedragen aan burgemeester Ina Adema.

  Lees het volledige artikel

  Voedselbank houdt winkelactie in Jumbo Dronten Zuid

  Dronten – De vrijwilligers van de voedselbank staan op vrijdag 15 maart (de hele dag) en zaterdag 16 maart (tot 18.00 uur) bij supermarkt Jumbo in Dronten Zuid.

  Lees het volledige artikel

  Waterleiding knapt op woonboot in Lelystad

  Lelystad – Een waterleiding in een woonboot aan de Woonhavenpad in Lelystad is zaterdagmiddag geknapt.

  Lees het volledige artikel