• Het laatste nieuws van Goes

  OM: taakstraf voor veroorzaken ongeluk op A58

  Als het aan het Openbaar Ministerie ligt, krijgt de 27-jarige inwoner van Goes die in 2016 een ongeluk veroorzaakte op de A58 bij Kapelle een taakstraf van 120 uur en een onvoorwaardelijke rij-ontzegging van zes maanden. Zelf zegt hij dat hij geen onnodige risico’s nam, maar dat hij zomaar ineens zonder aanwijsbare reden op een […]

  Lees het volledige artikel

  Automobilist betrapt onder invloed van drugs

  Een 23-jarige man uit Bergen op Zoom is afgelopen nacht in Goes betrapt op rijden onder invloed van THC, de werkzame stof in hasj en wiet. Zijn rijbewijs is ingenomen.

  Lees het volledige artikel

  Na 43 kleinkinderen is het tijd voor opa en oma zelf

  Na 43 kinderen die in hun opvanghuis voor alleenstaande moeders zijn geboren, stoppen opa en oma Verbist met die opvang. De gezondheid gaat voor. En nu zijn er zorgen over de opvang van deze vrouwen. De SGP in Goes heeft er aandacht voor gevraagd. En ook Marianne en Arnold Verbist zélf maken zich zorgen.

  Lees het volledige artikel

  Ook Veere en Schouwen-Duiveland verbieden ballonoplatingen

  In de gemeenten Veere en Schouwen-Duiveland mogen geen ballonnen meer worden opgelaten. Eerder werd dit al verboden in Goes, Middelburg, Noord-Beveland en Reimerswaal. Stichting De Noordzee, die een algeheel verbod op ballonoplatingen wil, meldt dat net geen kwart van de gemeenten in Nederland nu zo’n verbod heeft.

  Lees het volledige artikel

  Treinen rijden weer na botsing

  Door een aanrijding reden er geen treinen tussen Goes en Middelburg. De stremming duurde tot 09.30 uur en zorgde voor flinke vertraging bij reizigers.

  Lees het volledige artikel

  Geen treinverkeer tussen Goes en Middelburg

  Door een aanrijding rijden er geen treinen tussen Goes en Middelburg. Volgens de NS duurt de stremming tot ongeveer 09:30 uur.

  Lees het volledige artikel

  Uitwijkmanoeuvre eindigt met een botsing in Goes

  Een man is zondag lichtgewond geraakt bij een ongeluk op de ‘s-Heer Elsdorpweg in Goes. De botsing ontstond toen een auto moest uitwijken voor een andere auto die met hoge snelheid uit de richting van de Oranjeweg kwam.

  Lees het volledige artikel

  Op de Dogshow in Goes hebben alle baasjes de mooiste hond

  Hoe kies je nou uit een kleine duizend honden – verdeeld over meer dan tweehonderd verschillende rassen – de mooiste hond?! Voor die opgave staan de keurmeesters in de Zeelandhallen in Goes vandaag en morgen.

  Lees het volledige artikel

  ‘Doodzonde als er van het Vrouweputje weer landbouwgrond wordt gemaakt’

  GroenLinks in Goes wil niet dat het Vrouweputje bij ‘s-Heer Arendskerke verdwijnt. De fractie vraagt of het college bereid is tot financiële ondersteuning om te voorkomen dat de bedevaartsplaats landbouwgebied wordt. Volgens GroenLinks wordt de plek goed bezocht door scholen, kerken, natuurverenigingen en spirituele groepen.

  Lees het volledige artikel

  Onderzoek naar snelheid veroorzaker dodelijk ongeluk Goes

  Vanaf 19:00 uur vanavond wordt een gedeelte van het centrum van Goes afgesloten voor onderzoek naar het dodelijk ongeluk van oktober vorig jaar. Twee fietsers kwamen toen midden in de nacht om het leven nadat ze geschept werden door een automobilist die vier keer te veel had gedronken. Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) onderzoekt met […]

  Lees het volledige artikel